Info

Täältä löydät lisätietoja meistä

Petri Virolainen

Enemmän kuin pelkkä perhokalastaja

Moi! Olen Petri Virolainen, opettaja, työnohjaaja sekä kalastus- ja eräopas, ohjelmapalveluiden tuottaja yrityksessä Palkes. Palkesissa toimii kaksi perhokalastus- ja eräopasta, minä sekä avovaimoni Kanerva Kilpelä.

Käyn harjoittelemassa Euroopan parhaiden oppaiden sekä kilpaperhokalastajien kanssa joka vuosi ja tuon näin Suomeen tuliaisina uusi asioita, joita opetamme Kanervan kanssa  asiakkaillemme.

Henkilökohtainen opastus onkin ihan paras vaihtoehto saada oppaan palvelusta kaikki mahdollinen irti.Myös suositut Kuhmon, Kuusamon ja Iijoen harjusleirit tarjoavat hyvän tilaisuuden saada uusia ideoita omaan jämähtäneeseen perhokalastusuraan.

Vätsärin erämaaleiri on kesäkautena asiakkaille tarjottava special-kohde, jossa pääset nauttimaan huippuluokan kalastuksesta mahtavissa maisemissa.

Mukaan mahtuvat vain todella harvat ja niistä reissuista puhutaan monta vuotta. Myös Karkkilan perhokalastuskurssit ovat osa toimintaamme

Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä helposti yhteydenottolomakkeen kautta >

Otatko vastaan blogiteksti-ideoita?

Ilman muuta ja mieluusti otan vastaan blogiin uusia postausaiheita. Lähetä postaustoiveesi suoraan yhteydenottolomakkeen kautta [Klikkaamalla tästä siirryt lomakkeelle].

Kuinka pääsen mukaan postituslistalle?

Etusivulla on painike johon voit kirjoittaa sähköpostiosoitteesi ja kun laitamme uuden postauksen, sinulle tulee siitä automaattisesti aina ilmoitus.

Kuinka pääsen mukaan Palkesin perhokalastus- kurssille- tai leireille?

Helpoiten se onnistuu niin että menet www.palkes.com sivulle ja sieltä valitset kurssit tai leirit sivun, josta löytyykin ilmoittautumiskaavake. Täytä se huolelliseti ja lähetä meille. Vastaan yleensä viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. 

Mitkä ovat kurssien ja leirien peruutusehdot?

Tästä osoitteesta näet ne helposti  https://www.palkes.com/peruutusehdot.