Kurssit

Varaa paikkasi Perhokalastajan infon mentorointiryhmään

Otan kaksi 4 hlön ryhmää toukokuulle 2023 Mentori -palveluun, jossa tarkoituksena on tarjota henkilökohtaista opastusta neljänä eri päivänä. Nyt on erinomainen mahdollisuus päästä neljän viikon aikana harjoittelemaan huippuopissa juuri niitä ongelmakohtia, jotka sinä koet hankaliksi.

Ryhmä 1. aina keskiviikkoisin seuraavina päivinä 10.5/17.5/24.5 /31.5
sis. neljä henkilökohtaista tapaamista + alku kartoituksen. 

Ensimmäinen alkukartoitus koko ryhmä yhdessä 1h Google Meetissä tai Teamsissa ja sen jälkeen neljänä eri kertana hlö kohtainen 50min tapaaminen joella. Laitan kaikille sähköpostiosoitteeseen kutsun aloituspalaveriin. Alkukartoituksessa sovimme mitkä ovat jokaisen kehittämiskohteet. Täysin aloittelijalle tämä palvelu ei sovi. Siihen suosittelen henkilökohtaista opastusta.

Jokaisella kerralla tapaamme joella kahdestaan valitsemanasi aikana ja katsomme mitä olet oppinut, käymme läpi uuden asian ja jäät sen jälkeen joelle harjoittelemaan kyseistä asiaa. Seuraavalla viikolla taas toistamme samalla kaavalla. Sitoudut siis tulemaan sovittuina viikkoina ja varaamallasi ajalla joelle ja harjoittelemaan myös omatoimisesti.

Kaikki tapaamiset tapahtuvat aina joka kerta valitsemanasi kellon aikana Karkkilan Pitkälänkoskella. Hinta 285 € sis. alv 24% + Mentori – palvelu. Sinulle jää ostettavaksi Karkkilan koskikalastuslupa 15€/vrk tai 65€/kausi. Pidän myös Google Meet videopalvelussa 1h loppukartoitus viimeisen tapaamisen jälkeen. Nämä voidaan halutessasi hoitaa myös puhelimitse.

Mentoroinnissa käymme läpi juuri niitä asioita mitä sinä haluat oppia. Jos olet aloittelija, aloitamme oppimisen perusasioista ja etenemme johdonmukaisesti eteenpäin. Jos olet jo kokeneempi konkari, sovimme alkukartoituksessa mahdolliset kehittämiskohteet heitossa ja kalastuksessa. Voit myös itse kertoa, mitä epäkohtia haluat käydä Mentoroinnin aikana läpi.

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kehittämään omia taitojaan ja harjoittelemaan suunnitelmallisesti. Tässä ajassa tulet näkemään isoja muutoksia omassa kalastuksessa.

Sinun tarvitsee nyt vain valita itsellesi sopiva ajankohta ja täyttää lomakkeeseen yhteystiedot. Me lähetämme sinulle sähköpostilla myöhemmin laskun, linkin joko Google meet tai Teams alkukartoitukseen sekä tarvittavat lisätiedot tapaamiseen joella.

Ryhmä 1

Ryhmä 1:n kurssipäivät ovat: 10.5. / 17.5 / 24.5. / 31.5.

Kun valitset ajan, toistuu se joka tapaamiskerta.

Turvakoodi:
security code
Syötä turvakoodi:

Lähetä